Ambulatoriu de specialitate

PROGRAMARI - ONLINE 

Cum completați formularul de programări?

După accesarea serviciului medical dorit, respectiv: Ambulatoriul de specialitate,

se completează rubricatura (*obligatoriu) cu:

- Numele/prenumele dumneavoastră

- Numărul de telefon

- Data,  la care se dorește programarea (cel putin la 24 de ore de la data programari)

- Cabinetul de specialitate/medicul

- Cu acordul dumneavoastră, se bifează casuța:

- "Am citit și sunt de acord cu Politica de confidentialitae si prin utilizarea acestui formular pe acest site web sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor mele în scopul dat, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)."

- INFORMARE - Prelucrarea datelor cu caracter personal, date furizate de catre dumneavoastra pe aceasta platforma, se face pentru scopuri legitime, sunt folosite de catre noi numai in scopul declarat al acestei platforme, de programari online. Datele dumneavoastra nu sunt folosite, prelucrate în alte scopuri decât cele pentru care au fost furnizate si sunt pastrate doar atat timp cat este necesar scopului pentru care au fost colectate, dupa care sunt sterse.

- Și se apasă butonul TRIMITE.

Veți fi contactat telefonic de reprezentanții spitalului și de comun acord, se va confirma programarea în funcție de zilele și orele disponibile pe specialitatea medicală solicitată. Sau puteti primi un email de confirmare a programari dumneavoastra.

Vă mulțumim!

Nota:

Va informam ca, incepand cu data de luni, 29.06.2020, pentru acordarea serviciilor medicale in Ambulatoriul de Specialitate, Laborator Analize Medicale, Laborator Radiologie si Imagistica Medicala, in contextul pandemiei cu SARS COV-2, Spitalul Orăşenesc "Prof. Dr. Ioan Puşcaş" Şimleu Silvaniei roaga pacientii sa tina cont de urmatoarele masuri si recomandari:

- Accesul pacientilor se face prin intrarea de la Fisier.

- In scopul evitarii aglomerarii, avem rugamintea sa respectati ora programarii la cabinetul solicitat sa pastrati distanta de 2 m fata de celelalte persoane si sa purtati masca de protectie.

- Pacientii vor merge la consultatii in Ambulatoriul de Specialitate, conform programarii, pe rand, cate un pacient, pentru a se evita aglomerarea salii de asteptare.

- La intrarea in Ambulatoriul de Specialitate, conform programarilor, veti fipreluati de catre un personal medical, o sa primiti o masca de protectie, nu intrati mai devreme de 15-20 minute inainte de ora consultatiei programate!

- Va trebui sa treceti prin punctul de triaj unde se va masura temperatura, saturatia de oxigen si se va completa un Chestionar de triaj epidemiologic, pe propria raspundere.

- Pacientii care nu corespund definitiei de suspect COVID-19, vor merge la cabinetul unde au solicitat programarea, nu inainte de a se dezinfecta pe incaltaminte (covor dezinfectant) si de a se dezinfecta pe maini (dozator dezinfectant).

- Pacientii suspecti COVID-19 vor fi directionati catre ZONA TRIAJ - CORT, unde se va stabili conduita terapeutica.

- Se mentin consultatiile on-line si telefonice, in cazurile in care nu este necesara prezenta fizica a pacientilor.

- Programarile pentru consultatiile din Ambulatoriu se vor face telefonic prin Fisier - 0260 678 063 sau on-line, zilnic in intervalul orar 11:00 - 15:00, in functie de locurile disponibile.

- Recomandam pacientilor sa anunte intarzierea sau imposibilitatea de a ajunge la programare.

- Recomandam pastrarea distantei sociale, de 2 m intre persoane, iar pacienti sa nu vina insotiti, doar daca este cazul (ex: minori, persoane cu handicap, persoane varstnice care necesita insotitor).

In momentul in care pacientul paraseste cabinetul de consultatii, se face dezinfectia suprafetelor cu care acesta a intrat in contact. Doar cand pacientul ajunge inapoi la punctul de triaj, alt pacient este lasat sa intre in cabinet. Personalul medical din Ambulatoriul de Specialitate este instruit permanent privitor la purtarea echipamentului de protectie corespunzator, in functie de activitatea desfasurata. 

Au fost intensificate masurile de curatenie si dezinfectie. Spatiile frecventate de pacienti si suprafetele cu care au intrat in contact vor fi dezinfectate dupa fiecare pacient, la un interval de 2-3 ore (sali de asteptare, holuri) sau ori de cate ori este nevoie.

Va rugam sa respectati masurile luate si recomandarile!

Va multumim pentru intelegere si colaborare !


În cazul în care nu sunt disponibile locuri pe perioada solicitată, la specialitatea dorită, o să fiți contactat telefonic în cazul apariției unui interval liber, chiar anterior perioadei solicitate de dumneavoastră.

De asemenea, va reamintim, ca în cazul în care nu vă puteți prezenta la programare vă rugăm să ne anunțați pentru a anula programarea.


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți